Friday, July 13, 2007

Blogimise katse

K6ps mõtles siin kah juba ammu et prooviks selle blogimise ära. Mine tea, äkki hakkab meeldima ja sobib. Kui sobib ja kui ka lugejaid leidub, eks siis see areneb siin vaikselt edasi. Kui ei, eks siis k6ps kustutab mingi aja pärast selle siit ära. See on siis k6psu esimene blogi ja esimene sissekanne, ja selle üle on k6ps nüüd natuke uhke ka :)


Ise on k6ps muidu siuke tegelane -> http://www.tud.ttu.ee/~t030042/. See on küll natuke vana versioon. Uuem on kah peaaegu valmis, aga k6ps pole siiani viitsind viimast lihvi anda ja üles riputada, kole palju muid tegemisi praegu. Aga puhkuse ajal ehk jõuab ka. Tegelikult kõige värskem profiil k6psust (kodanikunimega Taavi Tänavsuu) on hoopis Orkut-is, kui keegi on huvitet.


Et millest siis k6ps siin kirjutab? Esialgu enam-vähem kõigest, mis k6psu seest mingil põhjusel tahab välja tulla ja kirjasõnaks saada. Aga arvata võib, et valdavateks teemadeks saavad olema k6psu ja tema pere mitmesugused (tavaliselt vähemalt kerge kiiksuga) juhtumused matka- ja spordiradadel, sekka muid huvitavamaid ideid ja elamusi.

No comments: